Բաժիններ՝

Օրվա համեղ և առույգ սկիզբ. անուշաբույր ֆրապուչինո

Բաղադրիչներ

1. Սերուցք (10%) – 350 մլ
2. Կրկնակի էսպրեսսո
3. Կակաո – 2 թ/գ
4. Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Տաքացնել սերուցքը, բայց չեռացնել:

2. Այնուհետև սերուցքի մեջ ավելացնել սուրճը և կակաոն:

3. Ավելացնել շաքարավազ:

4. Ըմպելիքը հասցնել եռման և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս