Բաժիններ՝

Յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհու հաջողության բանաձևը. արագ և էժան տորթ

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 2.5 բաժակ
2. Կեֆիր – 1 բաժակ
3. Մուրաբա կամ ջեմ (որը նախընտրում եք) – 1 բաժակ
4. Սոդա կամ փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
5. Շաքարավազ – 1/3 բաժակ
6. Ձու – 2 հատ
7. Կարագ՝ կաղապարը պատելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Խառնել սոդան մուրաբայի հետ:

2. Հինգ րոպե անց ավելացնել ձու, կեֆիր, շաքարավազ և ալյուր: Լավ հունցել:

3. Խմորը լցնել կարագապատ կաղապարի մեջ:

4. Թխել 1 ժամ, 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում (առաջին 30 րոպեում ջեռոցի դուռը չբացել):

5. Մատուցելուց առաջ վրան շաքարի փոշի շաղ տալ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս