Իրական ֆրանսիական նախաճաշ. պարզ, արագ և շատ համեղ:
Ինչպես տնային պայմաններում պատրաստել «Բուրիտո»:
Անուշաբույր մեղրային նրբաբլիթներ. մեղրը յուրահատուկ համ է հաղորդում:
Շատ համեղ տնական կոնֆետներ՝ կոկոսով և պնդուկով:
Նրբագեղ և յուրահատուկ աղցան «Կոկո Շանել»:
Զարմացրեք ձեր հարազատներին. շատ համեղ տոմատային թխվածքաբլիթ:
Բաղադրատոմս, որը խնդրելու են բոլորը. հավով և կաթնաշոռով կոտլետներ:
Հայաստանի և Վրաստանի ավանդական խոհանոցները տարածաշրջանի մշակույթը հասկանալու լավագույն միջոցներն են. նման համոզմունք է հայտնել Forbes հեղինակավոր պարբերականը «Համտեսեք այս ավանդական ուտեստները Հայաստան և Վրաստան գաստրոտուրի ժամանակ» վերնագրով հոդվածում:
Աշխարհի ամենասեքսուալ սուպերմոդելներից մեկը և Ինստագրամի աստղ Էմիլի Ռատակովսկին առաջին անգամ պատմել է իր սննդակարգի մասին, որը թույլ է տալիս նրան շքեղ մարմին ունենալ:
Մեգանն առաջվա նման սիրում է առողջ սնունդ, այդ պատճառով էլ իդեալական նախաճաշի նրա բաղադրատոմսը ամբողջական հացահատիկից պատրաստված հացն է՝ ավոկադոյի խյուսով:
Հեքիաթային թխվածք՝ կիրակնօրյա նախաճաշի համար:
Ձվածեղ՝ պատրաստված շերտավոր խմորի վրա՝ ինչպես ռեստորանում:
Վարսակից պատրաստված կոտլետներ՝ պատրաստված շամպինիոնով. կարելի է ճաշակել և չգիրանալ:
Հյութալի հավ՝ պատրաստված արտասովոր ձևով:
«Շքմերուլի». հիասքանչ վրացական ուտեստ՝ ընկերների համար:
Մաքրած ոսպը եփել աղաջրում: Կարտոֆիլը կտրատել և լցնել ոսպապուրի մեջ: Բուսական յուղով առանձին պատրաստել սոխեռած, ավելացնել տոմատի մածուկ, խառնել և լցնել ոսպապուրի մեջ:
Արագ աղցան, որը միշտ կփրկի, եթե անսպասելի հյուրեր այցելեն:
Հյութեղ և անուշաբույր հավի կրծքամիս՝ իտալական ձևով:
Նուրբ, համեղ և օրիգինալ ֆրանսիական աղանդեր «Flaugnarde»:
Ձմեռային ջերմացնող ապուր՝ հավով և վարսակի փաթիլներով:
Օրվա հրաշալի սկիզբ. անուշաբույր թեյ՝ պատրաստված տանձից:
Ռետրո-բաղադրատոմս. կաթնային թխվածքաբլիթներ՝ ընտանեկան թեյախմության համար:
Կաթնաշոռով ձվածեղը նախաճաշի իդեալական տարբերակ է: Fithacker.ru-ի հաղորդմամբ՝ այն պարունակում է 15.01 գրամ սպիտակուցներ, 3.35 գրամ ճարպ, 4.18 գրամ ածխաջրեր:
Ջեռոցում պատրաստված կարտոֆիլ ֆրի՝ առանց յուղի:
Բոհեմական խոհանոցը գլխավոր բաղադրիչներից են բաց դարակները, միախառնված զարդանախշերը, գործվածքները և վինտաժային աքսեսուարները:
Կաթնաշոռավարսակային վիտամինային պիրոգ՝ առանց ալյուրի:
Շատ համեղ մսային կեքսեր՝ պատրաստված պանրաձվային միջուկով:
Սմբուկից պատրաստված իտալական «Պարմիջանա»:
Հավը չինական ձևով՝ պատրաստված բանջարեղենով:
Թեթև յոգուրտային տորթ՝ գազարով և ծիրանաչրով: