Բաժիններ՝

Կծու աջիկա՝ ռեհանով և ընկույզով

Բաղադրիչներ

1. Ռեհան – 300 գ
2. Ընկույզ – 100 գ
3. Չիլի պղպեղ – 200 գ
4. Սխտոր – 100 գ
5. Քացախ – 1 թ/գ
6. Ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ
7. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Մսաղացով անցկացնել բոլոր բաղադրիչները:

2. Ավելացնել աղ, ձիթայուղ և քացախ:

3. Լավ խառնել և լցնել բանկաների մեջ:

4. Պահել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս