Դրախտային հաճույք՝ պատրաստված սեփական ձեռքերով. «Բաունտի»՝ երեք բաղադրիչներից
Բաղադրիչներ
1. Խտացրած կաթ – 1 բաժակ
2. Կոկոսի քերուկ – 3 բաժակ
3. Կաթնային շոկոլադ – 2 սալիկ
Պատրաստման եղանակը
1. Խառնել խտացրած կաթը կոկոսի քերուկի հետ:
2. Կաղապարը պատել պերգամենտով կամ սննդային թաղանթով:
3. Ձեռքի ափով ուղղանկյան տեսք տալ մեկ կտորին և դնել նախապատրաստած կաղապարին, նույն կերպ վարվել մնացած խառնուրդի հետ:
4. Դնել միջուկը սառցախցիկի մեջ 20 րոպե:
5. Հալեցնել շոկոլադը, հետո պատառաքաղի օգնությամբ միջուկն իջեցնել շոկոլադի մեջ:
6. Պատրաստի բաունտիները հետ դնել կաղապարի մեջ, որպեսզի շոկոլադը սառչի:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը