Բաժիններ՝

Հանճարեղ աղանդեր. կիվին՝ շոկոլադով և սերուցքով

Բաղադրիչներ

1. Հասած կիվի – 2 հատ
2. Սերուցք (35%) – 150 մլ
3. Կաթնային շոկոլադ – 80 գ
4. Հատապտուղ՝ զարդարելու համար

Պատրաստման եղանակի

1. Մաքրած կիվին կտրատել:

2. Սերուցքը լավ հարել:

3. Շոկոլադը հալեցնել գոլորշու վրա, հետո ավելացնել սերուցքի 2/3-ը, լավ խառնել:

4. Կիվին շարել բաժակի մեջ, լցնել շոկոլադը, հետո միայն սերուցքը:

5. Զարդարել հատապտուղներով և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս