Հանճարեղ աղանդեր. կիվին՝ շոկոլադով և սերուցքով
Բաղադրիչներ
1. Հասած կիվի – 2 հատ
2. Սերուցք (35%) – 150 մլ
3. Կաթնային շոկոլադ – 80 գ
4. Հատապտուղ՝ զարդարելու համար
Պատրաստման եղանակի
1. Մաքրած կիվին կտրատել:
2. Սերուցքը լավ հարել:
3. Շոկոլադը հալեցնել գոլորշու վրա, հետո ավելացնել սերուցքի 2/3-ը, լավ խառնել:
4. Կիվին շարել բաժակի մեջ, լցնել շոկոլադը, հետո միայն սերուցքը:
5. Զարդարել հատապտուղներով և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը