Անհավանական եթերային աղանդեր. հատապտուղներով սուֆլե՝ առանց ալյուրի
Բաղադրիչներ
1. Ձվի սպիտակուց – 8 հատ
2. Հատապտուղներ – 200 գ
3. Շաքարավազ – 200 գ
4. Օսլա – 2-3 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Հատապտուղներն անցկացնել մաղի միջով, ավելացնել շաքարավազ, խառնել և ավելացնել օսլա:
2. Հարել ձվի սպիտակուցները՝ մինչև վերածվի փափուկ փրփուրի, զգուշությամբ ավելացնել հատապտուղային զանգվածը և միասին հարել:
3. Յուղապատ տարայի մեջ լցնել ստացված զանգվածը և 30 րոպե թխել 150 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը