Բաժիններ՝

Նրբահամ լյարդ՝ վրացական ձևով

Բաղադրիչներ

1. Հավի լյարդ – 1 կգ
2. Սոխ – 3-4 հատ
3. Համեմ – 1 փունջ
4. Չիլի
5. Աղացած համեմի սերմ

Պատրաստման եղանակը

1. Լյարդը լվանալ և մաքրել ճարպից և թաղանթից:

2. Կտրատել երեք մասի:

3. Լյարդը լցնել տաք բուսայուղով տապակի մեջ, ծածկել:

4. Կտրատել սոխը և համեմը:

5. Հենց լյարդից հյութ դուրս գա, ավելացնել չիլի, սոխ և ծածկել կափարիչով մի քանի րոպե, որպեսզի սոխը փափկի, հետո վերցնել կափարիչը, աղ ցանել և կարմրացնել լյարդը՝ սոխի հետ:

6. Ավելացնել աղացած չիլի և համեմ, ծածկել և թողնել ևս երկու րոպե:

7. Հետո ավելացնել խմելի-սունելի, աղացած համեմի սերմ, խառնել և թողնել ծածկած ևս մի քանի րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս