Բաժիններ՝

Հակաճգնաժամային աղանդեր՝ վարսակի փաթիլներից պատրաստված խրթխրթան կոզինախ

Բաղադրիչներ

1. Վարսակի փաթիլներ – 5 ճ/գ
2. Մեղր – 2 ճ/գ
3. Կարագ – 50 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Վարսակի փաթիլները մոտ երեք րոպե տաքացնել չոր տապակի մեջ:

2. Ավելացնել կարագ և մեղր: Լավ խառնել:

3. Անընդհատ խառնելով՝ շարունակել տապակել՝ մինչև ոսկեգունի:

4. Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և սառեցնել:

5. Ցանկության դեպքում կոզինախին կարող եք ավելացնել չորամրգեր, չամիչ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս