Հակաճգնաժամային աղանդեր՝ վարսակի փաթիլներից պատրաստված խրթխրթան կոզինախ
Բաղադրիչներ
1. Վարսակի փաթիլներ – 5 ճ/գ
2. Մեղր – 2 ճ/գ
3. Կարագ – 50 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Վարսակի փաթիլները մոտ երեք րոպե տաքացնել չոր տապակի մեջ:
2. Ավելացնել կարագ և մեղր: Լավ խառնել:
3. Անընդհատ խառնելով՝ շարունակել տապակել՝ մինչև ոսկեգունի:
4. Ստացված զանգվածը լցնել կաղապարի մեջ և սառեցնել:
5. Ցանկության դեպքում կոզինախին կարող եք ավելացնել չորամրգեր, չամիչ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը