Բաժիններ՝

Շոկոլադե տրյուֆելների պատրաստման բոլոր գաղտնիքները

Բաղադրիչներ

1. Շաքարավազ – 1.5 բաժակ
2. Ջուր – 05. բաժակ
3. Կարագ – 100 գ
4. Կակաո – 5 ճ/գ
5. Չոր կաթ – 400 գ
6. Ընկույզ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Շաքարավազը լցնել ջրի մեջ և դնել կրակի վրա:

2. Հասցնել եռման և խառնելով եփել 2-3 րոպե:

3. Վերցնել կրակի վրայից և տաք օշարակի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել կակաոն:

4. Լավ խառնել և աստիճանաբար ավելացնել չոր կաթը:

5. Ավելացնել կտրատված ընկույզը և մեկ ժամ դնել սառնարանի մեջ:

6. Այնուհետև ստացված զանգվածից գնդիկներ ձևավորել, թավալել կակաոյի մեջ և մատուցել սուրճի կամ թեյի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս