Շատ մարդիկ սիրում են քաղցրավենիք օգտագործել և գրեթե երբեք իրենց չեն զրկում դա վայելելու հաճույքից: Սակայն այդ փոքրիկ քաղցրավենիքը կարող է վնասակար լինել օրգանիզմի համար:
Նյութափոխանակությունը կարգավորող միջոց. 10-ական գրամ ցախի սովորականի եւ եղեսպակի խոտերի խառնուրդին ավելացրեք 500 մլ եռջուր, թրմեք 30 րոպե, քամեք, բաժանեք 3-4 մասի, խմեք օրվա ընթացքում։ Խորհուրդ է տրվում նաեւ ավելորդ քաշի դեպքում։ Ժամկետը` 1 ամիս։
Բալը շատ արժեքավոր դիետիկ միրգ է, իսկ դեղագործության մեջ բալի օշարակը հաճախ օգտագործվում է դեղորայքի համը լավացնելու համար:
Օշինդրը ակտիվացնում է ստամոքսահյութի եւ լեղու արտազատումը, ունի վերքամոքիչ, հակախոցային, որդաթափ ազդեցություն, կարգավորում է արյան ճնշումը։ Թույլ լուծողական է։
Ցանկանո՞ւմ եք ունենալ առողջ ատամներ և ավելի քիչ կնճիռներ. ձեզ անհրաժեշտ է վիտամին K2: Սա այն վիտամինն է, որն անհրաժեշտ է բոլոր կանանց:
Կիվիի դիետոլոգները պնդում են, որ այդ մրգի մեկ կիլոգրամը կարող է մեկ ամսով երկարացնել կյանքը: Ըստ նրանց՝ կիվին հասնելով ստամոքս՝ նպաստում է, որ գլխուղեղն օրգանիզմին ստիպի արտադրել էնդորֆին՝ հաճույքի հորմոնը:
Կիտրոններն ամբողջությամբ դրեք աղաջրի մեջ, թողեք մնա ամբողջ գիշեր, իսկ առավոտյան չորացրեք և կտրատեք: Հարիչով հարեք բոլոր բաղադրիչները, ավելացրեք 1լ ջուր և եփեք ստացված զանգվածը, սակայն եռացրեք միայն մեկ անգամ: Խառնուրդը լցրեք շշի մեջ և դրեք սառը վայրում:
Անանասը մեծ քանակով վիտամին C է պարունակում, որն ընդունակ է ամրացնել լնդերն ու ատամները: Այն խոչընդոտում է ատամնաքարերի առաջացմանը:
Շատերն են լսել թուրինջի սննդարար հատկանիշների մասին, որոնք էլ այդ պտուղը դարձնում են ամենաօգտակար մրգերից մեկն աշխարհում: Թուրինջն օգնում է ազատվել ավելորդ քաշից:
Եթե խնդիրներ ունեք դեմքի մաշկի հետ, հաճախակի բորբոքումներ, կարմրություն, ակնե, սև կետեր և լայնացած ծակոտիներ են հայտնվում, ապա այս հրաշալի դիմակը ձեզ համար է:
Takprost.cc կայքը կազմել է այն 43 մթերքների ցանկը, որոնք կօգնեն ապահովել հորմոնալ բալանսը:
Վուշի սերմը մանրացրեք, 2 ճ/գ հումքը լցրեք 1 լ եռջրի մեջ, 2 ժամ եփեք ջրային բաղնիքի վրա, 30 րոպե թրմեք։
Գիտնականների պնդմամբ՝ կոկոսի յուղն ունի ատամները վնասող բակտերիաները սպանող ուժեղագույն հատկանիշներ:
Օստեոպորոզը ոսկորների առաջացման և ոչնչացման գործընթացների միջև հավասարակշռության կորուստն է: Օստեոպորոզ հիվանդությունն ի հայտ է գալիս, երբ օրգանիզմում կալցիումի պակաս կա:
Կոկոսի յուղը հագեցած ճարպերի հարուստ պաշար ունի, որոնք բարձր խտության լիպոպրոտեինների (լավ խոլեստերինի) մակարդակի աճ խթանելու և սրտանոթային հիվանդությունների առաջացման ռիսկը նվազեցնելու հատկություն ունեն: Այն նաև շղթայի կարճ և միջին երկարությամբ ճարպաթթուների, մասնավորապես՝ խոլեստերինի մակարդակը նվազեցնելու ներուժ ունեցող լաուրինաթթվի, կապրինաթթվի և միրիստինաթթվի ինքնատիպ խառնուրդ է հանդիսանում:
Ստոմատիտը բերանի խոռոչի տհաճ գոյացություն է, որը սաստիկ ցավ է պատճառում և երբեմն էլ խանգարում ծամելուն: Ստոմատիտն անվնաս վիրուսային ինֆեկցիա է, որը տևում է մի քանի օրից՝ մինչև մի շաբաթ, երբեմն նույնիսկ՝ ավելի երկար, եթե չբուժվի:
Պարզվել է, որ կճեպի մեջ բավականին մեծ է կվերցետինի պարունակությունը։ Կվերցետինն ունի հակաուռուցքային հատկություն։
Մեկ ճաշի գդալ սափրման փրփուրին ավելացրեք կես թեյի գդալ սոդա, լավ խառնեք: Տարայի մեջ ջուրը եռացնում ենք, մեջն ենք լցնում մի բուռ չորացրած երիցուկ: Տարան դնում ենք սեղանին, ծածկում ենք սրբիչով և դեմքը գոլորշու վրա ենք պահում 5-7 րոպե:
Ամենաարդյունավետ բնական հակաբիոտիկը կարող եք պատրաստել ընդամենը 2 բաղադրիչից: Այն ներկայացրել է healthyfoodstar.com-ը: Բացի այն, որ այս բնական հակաբիոտիկը սպանում է բակտերիաները, նաև հզոր հակաբորբոքային միջոց է:
Երբ Յուլիա Թարբաթը որոշեց լրջորեն զբաղվել իր առողջությամբ, նա անցավ «բանանի կղզի» դիետային: Ըստ fhfn.org-ի՝ նման տերմինով է կոչվում սննդակարգը, երբ մարդ երկար ժամանակ սնվում է միայն մեկ մթերքով:
Կարտոֆիլի քիմիական բաղադրությունը շատ հարուստ է և լավ հավասարակշռված, այն իրոք երկրորդ հացն է, և, ինչպես նկատել է Խաչատուր Աբովյանը՝ «բարեբեր» սննդամթերք է։
Այս գեղեցիկ ծիրանագույն ծաղիկներ տվող բույսն ունի հրաշալի հակաբիոտիկ հատկություններ, բարելավում է աղիների միկրոֆլորան, բուժում է դիսբակտերիոզը և նպաստում է իմունիտետի ամրացմանը։
Ցանկացած նիհարեցնող միջոց օգտագործելիս կարևոր է նախ՝ ծանոթանալ բաղադրամասերի հատկություններին։ Թուրինջի, նույնն է` գրեյպֆրուտի դեպքում կարող են առաջանալ առողջական խնդիրներ դաշտանադադարի տարիքում գտնվող կանանց մոտ։
Սխտորը համարվում է ամենահզոր մթերքը: Այն լավացնում է ախորժակը, մարսողական օրգաններում ուժեղացնում է ֆերմենտների արտազատումը, լավացնում է մարսողությունը: Այն նաև ունի հզոր բակտերիասպան հատկանիշներ, այդ պատճառով համարվում է լավագույն ախտահանիչ միջոց:
Առավոտն օրվա ամենահրաշալի պահն է, ամեն ինչ նորից է սկսվում, արթնանում ես նոր ուժերով: Եվ, որպեսզի օրը լավ անցնի, այն պետք է սկսել ճիշտ նախաճաշից:
Բոլոր կանաչ բանջարեղենները պարունակում են քլորոֆիլ, և մենք այն ստանում ենք կանաչ մրգեր և բանջարեղեն ուտելով: Քլորոֆիլը հրաշալի պայքարում է անեմիայի, ինֆեկցիաների դեմ, մաքրում է լյարդն ու մարսողական օրգանները, վերացնում բակտերիաները:
Շատերն են բախվում ավելորդ քաշի հետ կապված խնդիրների: Եթե ցանկանում եք կորցնել մի քանի կիլոգրամ, ապա healthyfoodstar.com-ը լավագույն լուծումն է ձեզ առաջարկում: Այս ըմպելիքը կօգնի ընդամենը 5 օրում կորցնել 3 կիլոգրամ: Ըմպելիքը խթանում է ճարպերի արագ այրումն ու սնուցում է օրգանիզմը հանքանյութերով և վիտամիններով:
Այս անգամ որոշեցինք անդրադառնալ մի քանի այնպիսի բաղադրատոմսերի, որոնք օգտագործել են հայտնի մարդիկ` իրենց ողջ կյանքի ընթացքում: Օրինակ` Լեոնիդ Ուտյոսովը հիշողության համար միշտ օգտագործել է սոխով ու մեղրով բաղադրատոմս: Դրա համար անհրաժեշտ է գլուխ սոխն անցկացնել քերիչով, այնքան, որ ստացվի կես բաժակ հյութ: Խառնել այն հավասար քանակությամբ մեղրի հետ ու այս խառնուրդն ընդունել 1 ճաշի գդալից, յուրաքանչյուր ուտելուց մի քանի րոպե առաջ:
Այս հրաշալի բաղադրատոմսը, որը ներկայացրել է healthyfoodstar.com-ը, արդյունավետ է գործում մեջքի, պարանոցի, ոտքերի ցավի և վարիկոզային երակների դեմ:
Քննարկվում է խաշած լոբու խյուսով, տրորած պոպոքով և ճզմած սխտորով պատրաստված ուտեստի բաղադրությունը։