Չիզքեյք, որը թխել հարկավոր չէ
Բաղադրիչներ
1. Հատապտուղներ – 500 գ
2. Թխվածքաբլիթներ – 100 գ
3. Կարագ – 2 ճ/գ
4. Կաթնաշոռ – 350 գ
5. Թթվասեր – 1/2 բաժակ
6. Շաքարավազ – 100 գ
7. Հարած սերուցք – 250 մլ
8. Անանուխի տերև
Պատրաստման եղանակը
1. Թխվածքաբլիթները մանր փշրանքների վերածել:
2. 1 ճ/գ շաքարավազը և 2 ճ/գ հալեցրած կարագը խառնել թխվածքաբլիթների փշրանքների հետ:
3. Կաթնաշոռը, շաքարավազը և թթվասերը խառնել:
4. Առանձին տարայի մեջ հարել սերուցքը, այնուհետև զգուշությամբ խառնել թթվասերային զանգվածի հետ:
5. Կաղապարի մեջ հերթականությամբ լցնել թխվածքաբլիթների շերտը, կրեմը, մրգերը:
6. Չիզքեյքը զարդարել անանուխի տերևներով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը