Բաժիններ՝

Զարմացրեք հարազատներին. տապակած պաղպաղակ

Բաղադրիչներ

1. Պաղպաղակ
2. Կոկոսի փաթիլներ
3. Օսլա
4. Ձվի սպիտակուց

Պատրաստման եղանակը

1. Պաղպաղակի գնդիկները թավալել նախ՝ օսլայի մեջ, այնուհետև՝ ձվի հարած սպիտակուցի, իսկ վերջում՝ կոկոսի փաթիլների մեջ:

Կարդացեք նաև

2. Գնդիկները 15-20 րոպե դնել սառցախիկում:

3. Հանել պաղպաղակները և 30 վայրկյան տապակել մեծ քանակությամբ բուսայուղի մեջ:

4. Տապակած պաղպաղակը մատուցել տաք վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս