Բաժիններ՝

Իտալական այս աղցանի բաղադրատոմսը կհիացնի բոլորին

Բաղադրիչներ

1. Պահածոյացված եգիպտացորեն – 340 գ
2. Խոզապուխտ – 350 գ
3. Մարինացված սունկ – 300 գ
4. Վարունգ – 6 հատ
5. Կանաչ սոխ – 60 գ
6. Մայոնեզ – 200 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Խոզապուխտը և վարունգը բարակ շերտատել:

Կարդացեք նաև

2. Սունկը մանր կտրատել, ավելացնել եգիպտացորենը:

3. Ավելացնել մանր կտրատված սոխը:

4. Համեմել աղով և լցնել մայոնեզը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս