Իտալական այս աղցանի բաղադրատոմսը կհիացնի բոլորին
Բաղադրիչներ
1. Պահածոյացված եգիպտացորեն – 340 գ
2. Խոզապուխտ – 350 գ
3. Մարինացված սունկ – 300 գ
4. Վարունգ – 6 հատ
5. Կանաչ սոխ – 60 գ
6. Մայոնեզ – 200 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Խոզապուխտը և վարունգը բարակ շերտատել:
2. Սունկը մանր կտրատել, ավելացնել եգիպտացորենը:
3. Ավելացնել մանր կտրատված սոխը:
4. Համեմել աղով և լցնել մայոնեզը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը