
Օրիգինալ Ժուլիեն՝ խոզապուխտով և սնկով

Բաղադրիչներ
1. Շամպինիոն – 300 գ
2. Պանիր – 200 գ
3. Խոզապուխտ – 200 գ
4. Սոխ – 1 հատ
5. Թթվասեր – 300 գ
6. Բուսայուղ
7. Սամիթ
8. Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Սնկերը բարակ շերտատել և տապակել բուսայուղով:
2. Սոխը կտրատել և տապակել:
3. Խոզապուխտը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել սունկը, սոխը և թթվասերը: Խառնել, համեմել աղով և շոգեխաշել 5 րոպե:
4. Այնուհետև զանգվածը լցնել տապակի մեջ, վրան քերած պանիր և սամիթ լցնել, եփել 15 րոպե, 180 С ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը