Բալի կոմպոտ:
Խաչապուրու այս բաղադրատոմսը ձեզ կհիացնի:
Ըստ հերթականության՝ եռացրած ջրին ավելացնել մրգերը՝ խնձոր, տանձ, հատապտուղներ, սև թեյ և շաքարավազ (հնարավոր է փոխարինել մեղրով կամ օշարակով):
Վանիլային պուդինգ՝ հատապտուղներով:
Լավագույն ընթրիքը սպագետին է՝ տոմատի մածուկով և ձիթապտուղներով:
Բրնձի դասական շիլա:
Պատրաստվում ենք ձմռանը. ելակով ջեմ:
Խմոր պելմենների համար:
Այս բաղադրատոմսով ձեր տորթը ամենահամեղը կստացվի:
Պարզ և համեղ. մոցարելայով աղցան:
Այլընտրանքային նախաճաշ նրանց համար, ովքեր հոգնել են նրբաբլիթներից:
Խառնել հավի միսը, սունկը, պղպեղը, ձուն, թթվասերը, կտրատված սոխը, աղը, պղպեղը և ալյուրը: Խառնել բոլոր բաղադրիչները՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
Շոկոլադե պուդինգ, որը կարելի է պատրաստել ամեն օր:
Այսպիսի համեղ կարտոֆիլից ոչ ոք չի հրաժարվի:
«Նուրբ ամպ». զարմացրեք ընկերուհիներին:
Այսպիսի պիցցա դուք դեռ չեք կերել:
Իդեալական աղցան այն օրերի համար, երբ չգիտեք՝ ինչ պատրաստել:
Մեղրով և կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ:
Ամենաաշնանային ապուրը՝ ծաղկակաղամբով:
Բանջարեղենով և պանրով տոստ՝ իդեալական նախաճաշի համար:
Սիսեռով և լոբով աղցան՝ տոնական սեղանի համար:
Տնական փխրուն թխվածքաբլիթներ:
Միջին կրակի վրա տաքացնել յուղը: Կտրատված բանջարեղենը տապակել 3-5 րոպե: Լցնել տոմատի մածուկը:
Ձվածեղով և ավոկադոյով տոստ՝ առողջ նախաճաշի համար:
Ապուր նրանց համար, ովքեր որոշել են առողջ սնվել:
Դդումով աղանդեր՝ ընդամենը 6 րոպեում. աշնանը կոնֆետներ այլևս չեք գնի:
Տաք սուրճ՝ շոկոլադով և բրենդիով:
Տնական հալած պանիր. նուրբ և ավելի համեղ, քան խանութում է:
Բմբուլի նման փափուկ նրբաբլիթներ՝ նախաճաշի համար:
Ավելացնել կիտրոնի քերած կեղևը, բուսական յուղը և նարնջի հյութը, կրկին խառնել: