Թաբուլե աղցանի լավագույն բաղադրատոմսը:
Ընտանիքը կասի շնորհակալություն. շոգեխաշած հավը՝ սնկով:
Ավելի համեղ, քան տատիկն է պատրաստում. կարկանդակների լավագույն բաղադրատոմսը:
Ինչպես պատրաստել հնդկական ամենահայտնի բլիթները:
Հյութեղ, անուշաբույր, անմոռանալի համով կարտոֆիլ՝ պորտուգալական բաղադրատոսով:
Նրբահամ աղցան՝ գազարով և սնկով:
Տորթի ավելի հեշտ բաղադրատոմս հնարավոր չէ պատկերացնել:
Պրասը օղակաձև կտրատել: Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը, տապակել պրասը և սոխը՝ մինչև ոսկեգունեն:
Պանրային սոուս՝ պաստայի համար:
Թեթև աղանդեր, որը թխել հարկավոր չէ:
Հնդկական խոհանոցի լավագույն բաղադրատոմսը:
Տնական Պեստո սոուսով պաստան իդեալական է ստացվում:
Մոնմարտրի ստորոտում նստել ինչ-որ սրճարանում, բռնել սիրելիի ձեռքը և վայելել տաք շոկոլադ. սա, իհարկե, երազանք է: Իսկ նախքան երազանքն իրականություն դարձնելն առաջարկում ենք տանը պատրաստել փարիզյան տաք շոկոլադ:
Քաղցր ռուլետ՝ լավաշով:
Իտալական աղցան, իհարկե պաստայով:
Ինչ կարելի է պատրաստել շերտավոր խմորով. լավագույն բաղադրատոմսը:
Սուրբ ծննդյան կեքս:
Հայ Առաքելական Սուրբ Եկեղեցին Հիսուս Քրիստոսի Սուրբ Ծննդյան տոնը նշում է հունվարի 6-ին: Ըստ Հայ Եկեղեցու, Ս. Ծննդյանը նախորդող մեկ շաբաթը պահոց շրջան է: Դեկտեմբերի 29-ի երեկոյից մինչև հունվարի 5-ի երեկո մարդիկ պահք են պահում: Այդ ընթացքում օգտագործվում է բացառապես բուսական ծագում ունեցող սնունդ:
Չրերից պատրաստել կոնյակային խառնուրդ: Բոլոր չրերը լվանալ, չորացնել: Կտրատել հավասար չափերի: Կտրատված չրերը տեղավորել թասի մեջ, ավելացնել նարնջի քերած կեղևը:
Բանանով և խնձորով աղանդեր՝ առողջ ապրելակերպի սիրահարների համար:
Լավաշով սենդվիչ, որը կարելի է ուտել աշխատանքի ընդմիջմանը:
Սուրճի բաղադրատոմս նրանց համար, ովքեր ինչ-որ արտասովոր բան են ուզում:
Այս ըմպելիքը կօգնի ազատվել ավելորդ կիլոգրամներից, եթե ամեն օր՝ քնելուց առաջ, խմեք այն:
Վիտամինային ըմպելիք, որը կօգնի թեթևություն զգալ տոնական ճաշկերույթներից հետո:
Եթե երեխաները հրաժարվում են շիլայից, փորձեք այս բաղադրատոմսը:
Հավի թևիկները՝ մեղրով և սոյայի սոուսով:
Կոկոսով աղանդեր, որը չի վնասի ձեր կազմվածքին:
Սխտորով և յոգուրտով սոուս՝ աղցանների համար:
Յուրաքանչյուր ճաշատեսակի մատուցման ժամանակ ամենակարեւոր նախապայմանը խմիչքի ընտրությունն է: Ճաշատեսակի եւ խմիչքի համատեղումից են ծնվում ճիշտ ու տեղին համերը:
Ամանորյա լավագույն սենդվիչները՝ հնդկահավի մսով: