Կաթնաշոռ, շոկոլադ, 4 ձու. այն ամենը, ինչ անհրաժեշտ է քաղցր գլուխգործոցի համար:
Ուտեստը պատրաստելու համար բազմաեփի մեջ պետք է բրինձ լցնել, դնել հավի մի քանի կտոր, ավելացնել ջուր և համեմունքներ:
Նախաշաճ, որից գոհ կմնա ամբողջ ընտանիքը:
Խտացրած կաթին ավելացնել կակաոն, խառնել, այնուհետև լցնել սերուցքը և կրկին խառնել:
Ստացված զանգվածը դնել ջրային գոլորշու վրա (ջուրը պետք է եռա) և հարել 10-15 րոպե: Պետք է ստացվի սպիտակ, փրփրուն զանգված:
Կարտոֆիլով կոտլետներ՝ անակնկալ միջուկով:
Շոկոլադե սմուզի՝ գետնանուշի մածուկով:
Շոկոլադե համեղ տորթ, որի պատրաստման համար կպահանջվի 20 րոպե:
Շնիցել՝ պանրով. աստվածային կերակուր:
Համեղ և վառ սենդվիչներ՝ կիվիով, պանրով և սխտորով:
Ֆրանսիական լավագույն աղցաններից մեկը՝ գազարով և պանրով:
Իտալական այս բաղադրատոմսը իսկական ձեռքբերում է:
Սունկը շերտատել, տապակել բուսայուղով: Ավելացնել մանր կտրատված սոխը:
Ամենահետաքրքիր կոտլետները՝ պատրաստված բազուկից:
Թաբուլե աղցանի լավագույն բաղադրատոմսը:
Ընտանիքը կասի շնորհակալություն. շոգեխաշած հավը՝ սնկով:
Ավելի համեղ, քան տատիկն է պատրաստում. կարկանդակների լավագույն բաղադրատոմսը:
Ինչպես պատրաստել հնդկական ամենահայտնի բլիթները:
Հյութեղ, անուշաբույր, անմոռանալի համով կարտոֆիլ՝ պորտուգալական բաղադրատոսով:
Նրբահամ աղցան՝ գազարով և սնկով:
Տորթի ավելի հեշտ բաղադրատոմս հնարավոր չէ պատկերացնել:
Պրասը օղակաձև կտրատել: Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը, տապակել պրասը և սոխը՝ մինչև ոսկեգունեն:
Պանրային սոուս՝ պաստայի համար:
Թեթև աղանդեր, որը թխել հարկավոր չէ:
Հնդկական խոհանոցի լավագույն բաղադրատոմսը:
Տնական Պեստո սոուսով պաստան իդեալական է ստացվում:
Մոնմարտրի ստորոտում նստել ինչ-որ սրճարանում, բռնել սիրելիի ձեռքը և վայելել տաք շոկոլադ. սա, իհարկե, երազանք է: Իսկ նախքան երազանքն իրականություն դարձնելն առաջարկում ենք տանը պատրաստել փարիզյան տաք շոկոլադ:
Քաղցր ռուլետ՝ լավաշով:
Իտալական աղցան, իհարկե պաստայով:
Ինչ կարելի է պատրաստել շերտավոր խմորով. լավագույն բաղադրատոմսը: