
Հեշտ պատրաստվող և ամենահամեղ կրեմը. կարելի է ուտել գդալով

Բաղադրիչներ
1. Կաթ – 500 մլ
2. Վանիլին – 1/2 պատիճ
3. Դեղնուց – 5 հատ
4. Շաքարավազ – 100 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Վանիլինը դնել կաթի մեջ, ավելացնել շաքարավազի մի մասը, հասցնել եռման:
2. Մնացած շաքարավազը խառնել դեղուցների հետ:
3. Կաթի 1/3-ը լցնել դեղնուցների վրա, լավ խառնել: Լցնել մնացած կաթը, խառնել:
4. Զանգվածը վերադարձնել կաթսայի մեջ և դնել ցածր կրակի վրա: Հասցնել 84С-ի, վերցնել կրակից, սառեցնել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը