Բաժիններ՝

Հեշտ պատրաստվող և ամենահամեղ կրեմը. կարելի է ուտել գդալով

Բաղադրիչներ

1. Կաթ – 500 մլ
2. Վանիլին – 1/2 պատիճ
3. Դեղնուց – 5 հատ
4. Շաքարավազ – 100 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Վանիլինը դնել կաթի մեջ, ավելացնել շաքարավազի մի մասը, հասցնել եռման:

Կարդացեք նաև

2. Մնացած շաքարավազը խառնել դեղուցների հետ:

3. Կաթի 1/3-ը լցնել դեղնուցների վրա, լավ խառնել: Լցնել մնացած կաթը, խառնել:

4. Զանգվածը վերադարձնել կաթսայի մեջ և դնել ցածր կրակի վրա: Հասցնել 84С-ի, վերցնել կրակից, սառեցնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս