Բաժիններ՝

Ինչպես պիցցան ավելի հյութեղ դարձնել. պատրաստեք այս սոուսը

Բաղադրիչներ

1. Տոմատի խյուս – 500 գ
2. Ձիթապտղի յուղ – 30 մլ
3. Ծովի աղ – 1/2 թ/գ
4. Շաքարավազ – 10 գ
5. Սխտոր – 2 հատ
6. Խնկածաղիկ (Орегано) – 1/2 թ/գ
7. Չորացրած ռեհան – 1/2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ցածր կրակի վրա տաքացնել տոմատի խյուսը, ավելացնել ձիթապտղի յուղը, աղը և շաքարավազը: Եփել մոտ 20 րոպե:

Կարդացեք նաև

2. Պատրաստ լինելուց մոտ 5 րոպե առաջ սոուսին ավելացնել մանր կտրատված սխտորը և չորացրած խոտաբույսերը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս