Բաժիններ՝

Լավագույն նախաճաշը. նրբաբլիթները՝ վարսակի փաթիլներից

Բաղադրիչներ

1. Վարսակի փաթիլներ – 500 գ
2. Անյուղ կաթնաշոռ – 500 գ
3. Ձվի սպիտակուց – 4 հատ
4. Փխրեցուցիչ – 1/2 թ/գ
5. Վանիլին – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով:

Կարդացեք նաև

2. Եթե ավելի պինդ խմոր եք սիրում, վարսակի փաթիլները ավելացնել վերջում:

3. Տապակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս