Բաժիններ՝

Ձուկը՝ պատրաստված ձվով և մայոնեզով. շատ համեղ է

Բաղադրիչներ

1. Ձուկ
2. Մայոնեզ – 2-3 ճ/գ
3. Ձու – 4 հատ
4. Կանաչ սոխ – մի փունջ
5. Պանիր

Պատրաստման եղանակը

1. Ձկան փափկամիսը լվանալ և չորացնել: Հեռացնել փշերը:

Կարդացեք նաև

2. Փափկամիսը դնել յուղով պատված տապակի մեջ, համեմել աղով և պղպեղով:

2. Սոուսի համար խառնել ձուն, մանր կտրատված սոխը և մայոնեզը:

3. Ձկան վրա լցնել սոուսը և ավելացնել քերած պանիրը:

4. Եփել 20 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս