Թեթև թխվածքաբլիթներ՝ ընկույզով և շոկոլադով
Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 1.5 բաժակ
2. Կարագ – 1/2 բաժակ
3. Կակաո – 1/2 բաժակ
4. Շաքարավազ – 1.5 բաժակ
5. Գետնանուշի կարագ – 1/2 բաժակ
6. Ձու – 2 հատ
7. Վանիլին – 1 թ/գ
8. Շոկոլադ – 350 գ
9. Ընկույզ – 100 գ
10. Սոդա – 3/4 թ/գ
11. Աղ – 1/2 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները:
2. Թխվածքաբլիթներ ձևավորել:
3. Շարել տապակի վրա:
4. Թխել 20 րոպե, 180 C ջերմաստիճանում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը