Ինչպես հաց թխել տան պայմաններում. կպահանջվի 5 րոպե
Բաղադրիչներ
1. Տաք կաթ – 625 մլ
2. Չոր խմորիչ – 1 ճ/գ
3. Աղ – 1 ճ/գ
4. Շաքարավազ – 55 գ
5. Կարագ – 55 գ
6. Ալյուր – 850 գ
7. Մեկ դեղնուց + 1 ճ/գ ջուր – հացի վրա քսելու համար
Պատրաստման եղանակը
1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180C: Թխել հացը 50-60 րոպե: Պատրաստման մանրամասն եղանակը կարող եք դիտել տեսանյութում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը