Բաժիններ՝

Պահքի թխվածքաբլիթներ

Բաղադրիչներ

1. Քերած դդում – 1 բաժակ
2. Շաքարավազ – 0.5 բաժակ
3. Ընկույզ – 0.5 բաժակ
4. Ալյուր – 2 բաժակ
5. Վանիլին – 1 թ/գ
6. Մշկընկույզ
7. Բուսայուղ – 0.5 բաժակ
8. Փխրեցուցիչ – 0.5 թ/գ
9. Կոճապղպեղ – 1 թ/գ
10. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ընկույզը կտրատել:

Կարդացեք նաև

2. Դդումն անցկացնել քերիչով:

3. Խառնել դդումը, ընկույզը, բուսայուղը և շաքարավազը:

4. Ավելացնել ալյուրը, փխրեցուցիչը, աղը, համեմունքները:

5. Խառնել և պինդ խմոր հունցել:

6. Թխվածքաբլիթներ ձևավորել:

7. Թխել 15-20 րոպե, 180 C ջերմաստիճանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս