Ամանորյա տոներին սիրելի ուտելիքներից հրաժարվելը պարզապես մեղք է: Սակայն տոների ավարտից հետո զգացվում է ծանրություն որովայնի հատվածում, իսկ ավելորդ կիլոգրամներն ու սանտիմետրերն ուղեկցում են մեզ: Նման խնդրից խուսափելու համար հետևեք հետևյալ խորհուրդներին:
Կապիկի տարու հաջողակ թալիսմանները:
Մերսումը դեռ հնուց համարվել է առողջարարական ու կոսմետոլոգիական պրոցեդուրա: Բուժական պրոցեդուրաների ու հոտավետ բնական եթերային յուղերի միացությունը հիանալի արդյունք է տալիս:
Առողջ եղունգը պետք է հարթ լինի, թույլ կարմրավուն փայլ ունենա։ Եղունգներն աճում են անդադար, 1 օրում` 0,1 մմ, ընդ որում, ավելի արագ` մանուկ և ծեր հասակում։
Բույսերն ու ծաղիկներն ազդում են մարդու վրա տարբեր ձևով: Ինչպե՞ս ընտրել ծաղիկ, որը կօգնի տանը ստեղծել բարենպաստ պայմաններ: Այս հարցում կօգնի աստղագուշակությունը:
Երգիծական Comedy Club շոուն իր հումորի ու սատիրայի շնորհիվ սիրվեց միլիոնավոր հեռուստադիտողների կողմից: Արդեն քանի տարի է, ինչ հետաքրքրությունը չի մարում այս շոուի անդամների ու շոուի նկատմամբ:
Զբոսաշրջիկների թոփ-երկրների վարկանշային աղյուսակում առաջին հորիզոնականն զբաղեցնում է Պերուն: Երկիրը հետաքրքիր է իր լեգենդար, հնագույն Մաչու-Պիկչու քաղաքով ու ինքնաբավ մշակույթով:
Մաքրեք նարինջը՝ հեռացնելով նաև բարակ կեղեւներն ու կորիզները: Սառը ջրով լվացեք ձեր դեմքը և օգտվեք պատրաստված նարնջից, որպես դիմակ, որն օգնում է պայքարել պզուկների դեմ: Խուսափեք այսպիսի դիմակներից, եթե ձեր մաշկը չոր և զգայուն է:
Պարապմունքն էքստրեմալ է համարվում, քանի որ 15 րոպեում մարզում եք ամբողջ մարմինը:
Եթե ցանկանում եք Ամանորին զարմացնել ձեր հյուրերին, ապա անպայման պատրաստեք այս նախուտեստը։ Այն պատրաստվում է շատ արագ և հեշտ։
Forbes ամսագիրը հրապարակել է Հոլիվուդի ամենաեկամտաբեր դերասանների վարկանշային աղյուսակը 2015 թվականի արդյունքներով:
Սոխը երկարությամբ կիսել, կլորավուն կտրատել, տապակել, մինչև թափանցիկ դառնա։ Ավելացնել տափակ կտրատած սունկը, տապակել 10 րոպե։ Անջատել կրակը, թողնել սառչի, ավելացնել տանձի փոքր կտորներ, լավ խառնել։
Սուրբ Ծննդյան մոմերի գաղափարներ:
Յուրաքանչյուր ճաշատեսակի մատուցման ժամանակ ամենակարեւոր նախապայմանը խմիչքի ընտրությունն է: Ճաշատեսակի եւ խմիչքի համատեղումից են ծնվում ճիշտ ու տեղին համերը: Սովորական գինին ինչ-որ ճաշատեսակի հետ կարող է կազմել անթերի համային ներդաշնակություն:
3 գազար, 300 գ կանաչ ոլոռ, 3 կարտոֆիլ, 0,5 բաժակ մայոնեզ եւ աղ: Գազարը եւ կարտոֆիլը եփել, մաքրել, մանր կտրատել, խառնել կանաչ ոլոռին, աղ անել և համեմել մայոնեզով: Այս աղցանը կարելի է պատրաստել ցանկացած ուտեստի հետ:
Ինչպես պատրաստել Ամանորյա զարդարանքներ:
Ինչպես պատրաստել 3D փաթիլներ:
Շատերը կարծում են, որ ուտեստները պետք չէ զարդարել: Մինչդեռ, գեղեցիկ ձևավորված աղցանը հաճելի է աչքի համար և ախորժակ է բացում:
Ամանորյան տոներն արդեն շատ մոտ են, և մեր սիրտը ճմլվում է հրաշքի սպասումից…
Ամանորյա սանրվածք՝ 10 րոպեում:
Ինչպես ձևավորել ամանորյա սեղանը. Դիմավորում ենք Կապիկի տարին:
The Guardian թերթը հրապարակել է մրցույթի արդյունքները՝ ցուցադրելով լավագույն ճանապարհորդական լուսանկարները, որ արվել են ընթերցողների կողմից երկրագնդի տարբեր անկյուններում:
Զարդարելու համար անհրաժեշտ է հունական ընկույզ և զեյթուն:
Արհեստական ձյուն. Ինչպես զարդարել տունն Ամանորին:
«Զախերը» («Sacher») շոկոլադե տորթ է` Ֆրանց Զախերի կողմից: Տորթը համարվում է վիեննական խոհանոցին բնորոշ աղանդեր, և դրան գումարած՝ աշխարհի ամենահայտնի տորթերից մեկը:
Սուրբ Ծննդյան ծառի խաղալիքները պատրաստեք ինքներդ:
Ամանորյա հասարակ սանրվածքներ:
Անկախ նրանից, թե ինչպիսի տեսարան է պատուհանից այն կողմ` ձյո՞ւն է, թե՞ պալմաներ են, միևնույն է, Նոր տարին բոլորի համար սպասված և ուրախ տոն է:
Ինչպես դիմավորել Նոր տարին 2016թ.:
Գեղեցիկ ձևավորված մինի կեքսերը շատ հայտնի են դառնում մեր երկրում: Եվ զարմանալի չէ. ո՞վ կհրաժարվի այսպիսի փոքրիկ տորթից, որն իր շատ փոքր չափերի շնորհիվ՝ գրեթե ոչ մի սպառնալիք չի ներկայացնում կազմվածքի համար, մանավանդ, երբ այն այդքան գեղեցիկ է և համեղ: