Բաժիններ՝

Ամանորյա ամենաարագ և համեղ նախուտեստը

Բաղադրիչներ

1. Սև հաց – 5 կտոր
2. Ծովախեցգետնի ձողիկներ – 6 հատ
3. Խաշած ձու – 2 հատ
4. Հալած պանիր – 2.5 հատ
5. Քաղցր պղպեղ – 50 գ
6. Սխտոր՝ ըստ ճաշակի
7. Կանաչի՝ ըստ ճաշակի
8. Մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Պանիրն անցկացնել խոշոր քերիչով:

2. Ավելացնել կտրատած ձուն, ծովախեցգետնի մանրացված ձողիկները, մանր կտրատված պղպեղը և սխտորը:

3. Ավելացնել մայոնեզը և խառնուրդը տարածել հացի վրա:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս