Բաժիններ՝

Ամանորյա կոկտեյլ «Հյուսիսային բևեռ»

Բաղադրիչներ

  1. Օղի – 4 ունցիա
  2. Սրճային լիկյոր – 2 ունցիա
  3. Շոկոլադե օշարակ – 4 ճ/գ
  4. Վանիլի էքստրակտ – 1 թ/գ
  5. Մաթ – 3 թ/գ
  6. Կոճապղպեղ – 1/8 թ/գ
  7. Սերուցք կամ կաթ – 1/2 բաժակ
  8. Հարած սերուցք՝ զարդարելու համար

Պատրաստման եղանակը

  1. Կոկտեյլի շեյքերի մեջ խառնել օղին, սրճային լիկյորը, շոկոլադե օշարակը, վանիլի էքստրակտը, մաթը և կոճապղպեղը: Խառնել այնքան, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:
  2. Ավելացնել սառույց և նորից խառնել:
  3. Լցնել 4 բաժակների մեջ:
  4. Զարդարել հարած սերուցքով և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Կարդացեք նաև

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս