Բաժիններ՝

Շոգեխաշած կաղամբ՝ սնկով. համեղ ընթրիք ամբողջ ընտանիքի համար

Բաղադրիչներ

1. Շամպինիոն – 0.5 կգ
2. Կաղամբ – 1 փոքր կաղամբ
3. Տոմատի մածուկ – 1-2 ճ/գ
4. Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
5. Ձիթայուղ՝ տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Կտրատել կաղամբը, աղ ցանել և միջին կրակի վրա շոգեխաշել: Մի փոքր ջուր լցնել, ավելացնել նաև տոմատի մածուկը:

2. Սունկը տապակել և ավելացնել կաղամբի վրա:

3. Բոլորը միասին շոգեխաշել՝ մինչև կաղամբի փափկելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս