Բաժիններ՝

Տավարի մսով ռուլետ՝ լցոնված լոլիկով և պանրով

Բաղադրիչներ

միս տավարի – 800 գր
պանիր – 150 գր (ֆետա, Բրինզա)
լոլիկ չերրի – 10 հատ (թառամած)
օշարարակ հատապտղային – 1 ճ/գդ (հապալաս)
աղ ծովի – ըստ ճաշակի
պղպեղ սև – ըստ ճաշակի
ռեհան – մի քանի ճյուղ
ձիթայուղ – 1 ճ/գդ

Պատրաստման եղանակ
Միսը պոլիէթիլենային թաղանթով ծածկում ենք և լավ ծեծում: Պանիրը կտրատում ենք և լոլիկի հետ միասին դնում մսի վրա: Վրան լցնում ենք հապալասի օշարակը, ռուլետի նման փաթաթում ենք ու պարանով կապում:

cooks.am

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս