Հրաշալի աղցան կաղամբով և պանրով. պարզ և համեղ:
Քաղցր տոստ՝ հացով և պնդուկով:
Կաշնաթոռային կրեմ՝ ընդամենը 5 րոպեում:
Ամռանը նախաճաշը հենց այսպիսին պետք է լինի:
Հրաշալի կառուցվածք, զգայուն ժպիտ և մեծ տաղանդ:
Դիետիկ բաղադրատոմս՝ ֆրանսիական խոհանոցից:
Մենք հաճախ գնում են մթերքներ՝ առանց ուշադրություն դարձնելու դրանցում առկա կալորիաների քանակին:
Նախաճաշ՝ 5 րոպեում. կուտեն նույնիսկ նրանք, ովքեր կաթնաշոռ չեն սիրում:
Սառը սուրճի լավագույն բաղադրատոմսը:
Թթվասերով և մանանեխով սոուս՝ աղցանների համար:
Դուք առավոտը սկսում եք սուրճո՞վ:
Ամառային թեթև աղանդեր:
Աղցան «Հեքիաթ». այս բաղադրատոմսը կգերազանցի Ձեր բոլոր սպասելիքները:
Տան պայմաններում պատրաստեք օգտակար կետչուպ:
Լավագույն սոուսն աղցանների համար:
Ինստագրամյան բազմաթիվ հաշիվների մեջ իրենց ինքանտիպ տեղն ունեն այն էջերը, որոնք արտացոլում են ֆրանսիական հմայքն ու նրբագեղությունը:
Հարսանեկան տորթերն իրենց կարևորությամբ չեն զիջում զգեստին:
Հավը՝ արևելյան բաղադրատոմսով:
Հինավուրց տաճարներ, գեղատեսիլ լանդշաֆտներ և շատ ուտելիք:
Համեղ և փափուկ եգիպտացորեն վայելելու համար պետք է այն ճիշտ եփել:
Պանրային ապուր՝ գուրմանների համար:
Հունական կոտլետներ՝ կեֆտեդես. խնձորը և անանուխը թարմության համ են հաղորդում ուտեստին:
Առավոտյան սենդվիչ՝ պանրով և թզով:
Աղցան, որը պետք է կարողանա պատրաստել ցանկացած տանտիրուհի;
Սմուզի «Բանանային նրբություն»:
Թեթև ապուր՝ իսկական գուրմանների համար:
ԱՄՆ-ի Նյու-Յորք քաղաքի բնակիչներին բախտ է վիճակվել փորձել աշխարհի ամենամեծ՝ 30 կիլոգրամանոց հոթ-դոգը: Ինչպես հաղորդում է «Միր-24»-ին, այն պատրաստել են տեղի սրճարաններից մեկի սեփականատերերը, ովքեր ցանկացել են հայտնվել Գինեսի ռեկորդների գրքում: Տասնյակ հետաքրքրված անձինք 2 ժամ հետևել են խոհարարական այս շոուին: Հոթ-դոգը բարձրացնելու համար անհրաժեշտ է եղել 3 տղամարդու ուժ, քանի որ այն կշռել է […]
Ավելացնել հարած ձուն, կաթը՝ քիչ-քիչ, կարագը և աղը։ Լավ խառնել, հունցել խմոր, գնդել, ծածկել տոպրակով և թողնել հասունանա 1 ժամ։ Խմորը բացել մինչև 1 սմ հաստության, ոչ շատ հաստ շրջանի ձևով, կտրել սեգմենտներ (պիցցայի նման)։
Նիհարող կանանց երազանքը. նուրբ աղանդեր՝ հատապտուղներով:
Արագ, համեղ և օրիգինալ նախաճաշ: