Բաժիններ՝

Փրկություն, երբ ժամանակ չկա. ամենաարագ պատրաստվող աղանդերը

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 2.5 բաժակ
2. Կաթ – 1 բաժակ
3. Մուրաբա – 1 բաժակ
4. Ձու
5. Սոդա – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոդան հանգցնել քացախով:

Կարդացեք նաև

2. Խառնել բոլոր բաղադրիչները:

3. Պետք է ստացվի մի փոքր ավելի պինդ խմոր, քան նրբաբլիթների խմորն է:

4. Խմորը լցնել յուղած կաղապարի մեջ:

5. Թխել 150 աստիճան ջեռոցում:

6. Մատուցել խտացրած կաթով կամ ցանկացած կրեմով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս