
Փրկություն, երբ ժամանակ չկա. ամենաարագ պատրաստվող աղանդերը

Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 2.5 բաժակ
2. Կաթ – 1 բաժակ
3. Մուրաբա – 1 բաժակ
4. Ձու
5. Սոդա – 1 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Սոդան հանգցնել քացախով:
2. Խառնել բոլոր բաղադրիչները:
3. Պետք է ստացվի մի փոքր ավելի պինդ խմոր, քան նրբաբլիթների խմորն է:
4. Խմորը լցնել յուղած կաղապարի մեջ:
5. Թխել 150 աստիճան ջեռոցում:
6. Մատուցել խտացրած կաթով կամ ցանկացած կրեմով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը