Բաժիններ՝

Տնական սոուս, որով կարելի է փոխարինել մայոնեզը

Բաղադրիչներ

1. Ոչ քաղցր յոգուրտ – 1 բաժակ

2. Սխտոր – 1.5 պճեղ

3. Ձիթապտղի յուղ – 5 ճ/գ

Կարդացեք նաև

Պատրաստման եղանակը

1. Սխտորը ճզմել, ավելացնել յոգուրտին, հարել բլենդերով:

2. Այնուհետև ավելացնել բուսայուղը և կրկին հարել:

3. Ըստ ցանկության՝ համեմել և ավելացնել կանաչիներ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս