Ճաշատեսակ, որը ֆրանսուհիներն ուտում են աշնանը
Կիտրոնով տապակված հավ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝
1. Հավ – 1 հատ
2. Կարագ
3. Սխտոր – 3-4 պճեղ
4. Կիտրոն – 2-3 շերտ
5. Ձիթայուղ
6. Աղ, սև պղպեղ
7. Հազրեվարդ (розмарин)
Պատրաստման եղանակը
1. Ամբողջական հավը պատել կարագով, աղով, պղպեղով և հազրեվարդով:
2. Հավի ներսում դնել սխտոր, կիտրոն:
3. Հավի վրա ձիթայուղ ցողել, փաթաթել նրբաթիթեղով և եփել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 1 ժամ:
4. Մատուցելուց 10 րոպե առաջ նրբաթիթեղը բացել, որպեսզի կեղև կապի:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը