Բաժիններ՝

Ճաշատեսակ, որը ֆրանսուհիներն ուտում են աշնանը

Կիտրոնով տապակված հավ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

1. Հավ – 1 հատ
2. Կարագ
3. Սխտոր – 3-4 պճեղ
4. Կիտրոն – 2-3 շերտ
5. Ձիթայուղ
6. Աղ, սև պղպեղ
7. Հազրեվարդ (розмарин)

Պատրաստման եղանակը

1. Ամբողջական հավը պատել կարագով, աղով, պղպեղով և հազրեվարդով:

2. Հավի ներսում դնել սխտոր, կիտրոն:

3. Հավի վրա ձիթայուղ ցողել, փաթաթել նրբաթիթեղով և եփել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 1 ժամ:

4. Մատուցելուց 10 րոպե առաջ նրբաթիթեղը բացել, որպեսզի կեղև կապի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս