Ճաշատեսակ, որը ֆրանսուհիներն ուտում են աշնանը
![](https://168.am/wp-content/uploads/2019/10/940x627_0_7ed36a24eb906c1a4bd460aa39fbba27@1880x1253_0xac120003_9953755551568892234.jpg)
Կիտրոնով տապակված հավ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝
1. Հավ – 1 հատ
2. Կարագ
3. Սխտոր – 3-4 պճեղ
4. Կիտրոն – 2-3 շերտ
5. Ձիթայուղ
6. Աղ, սև պղպեղ
7. Հազրեվարդ (розмарин)
Պատրաստման եղանակը
1. Ամբողջական հավը պատել կարագով, աղով, պղպեղով և հազրեվարդով:
2. Հավի ներսում դնել սխտոր, կիտրոն:
3. Հավի վրա ձիթայուղ ցողել, փաթաթել նրբաթիթեղով և եփել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 1 ժամ:
4. Մատուցելուց 10 րոպե առաջ նրբաթիթեղը բացել, որպեսզի կեղև կապի:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը