Բաժիններ՝

Աղանդեր նրանց համար, ովքեր արդեն կարոտել են ամառը

Պաննա Կոտտա պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

1. Կաթ – 400 մլ
2. Վանիլին
3. Շաքարավազ – 50 գ
4. Ժելատին – 6 գ
5. Կանաչ բնական ներկանյութ – 2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սերուցքին ավելացնել վանիլինը և շաքարավազը, եռացնել: Խառնելով եփել մոտ 15 րոպե, ցածր կրակի վրա:

2. Ժելատինը թրջել:

3. Սերուցքը վերցնել կրակից, ավելացնել ժելատինը:

4. Ավելացնել ներկանյութը, խառնել:

5. Լցնել կաղապարի մեջ և մատուցելուց 2 ժամ առաջ դնել սառնարանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս