Բաժիններ՝

Հավի խորոված՝ պատրաստված ջեռոցում

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 2 հատ
2. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
3. Սխտոր – 2 պճեղ
4. Սոյայի սոուս – 1 ճ/գ
5. Բուսական յուղ – 2 ճ/գ
6. Աղ, պղպեղ
7. Փայտիկներ
8. Համեմ – 1 թ/գ
9. Չիլի պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Փայտիկները կես ժամ դնել ջրի մեջ: Հավը երկար շերտատել, սխտորը ճզմել:

2. Մարինադի համար շաքարավազը խառնել բուսայուղի, սոյայի սոուսի և համեմունքների հետ:

3. Միսն անցկացնել փայտիկների վրա, դնել մարինադի մեջ:

4. Մարինադը կափարիչով ծածկել, մի քանի ժամ դնել սառնարանը:

5. Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան: Խորովածի փայտիկները շարել կաղապարի վրա, եփել՝ մինչև ոսկեգույն կեղև կապի:

6. Պատրաստելիս միսը շրջել, որ բոլոր կողմերը եփվեն:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս