Ի՞նչ պատրաստել սնկով. լավագույն բաղադրատոմսը
Բաղադրիչներ
1. Սպիտակ սունկ – 500 գ
2. Թթվասեր (20%) – 150 գ
3. Կոշտ մոցարելլա – 250 գ
4. Բուսական յուղ
5. Աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Սունկը խոշոր կտրատել և տապակել բուսայուղով:
2. Ավելացնել թթվասեր և 10 րոպե եփել: Համեմել աղով և պղպեղով:
3. Մատուցելուց 3 րոպե առաջ ավելացնել քերած մոցարելլա և մատուցել կարտոֆիլի պյուրեի հետ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը