Բաժիններ՝

Ի՞նչ պատրաստել սնկով. լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Սպիտակ սունկ – 500 գ
2. Թթվասեր (20%) – 150 գ
3. Կոշտ մոցարելլա – 250 գ
4. Բուսական յուղ
5. Աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սունկը խոշոր կտրատել և տապակել բուսայուղով:

2. Ավելացնել թթվասեր և 10 րոպե եփել: Համեմել աղով և պղպեղով:

3. Մատուցելուց 3 րոպե առաջ ավելացնել քերած մոցարելլա և մատուցել կարտոֆիլի պյուրեի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս