Բաժիններ՝

Շոկոլադե կոնֆետներ՝ «Կարտոֆիլ»

Բաղադրիչներ

1. Թխվածքաբլիթ – 300 գ
2. Խտացրած կաթ – 2/3 բաժակ
3. Կարագ – 100 գ
4. Կակաո – 3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Թխվածքաբլիթները փշրանքի վերածել:

2. Առանձին ամանի մեջ խառնել կակաոն, խտացրած կաթը և հալեցրած կարագը:

3. Երբ զանգվածը նմանվի շոկոլադի մածուկի, լցնել թխվածքաբլիթները: Խառնել:

4. Ստացված զանգվածից «կարտոֆիլներ» ձևավորել, պատել կակաոյով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս