Բաժիններ՝

Արագ աղանդեր. շերտավոր խմորեղեն՝ դեղձով

Բաղադրիչներ

1. Պատրաստի շերտավոր խմոր – 450 գ
2. Դեղձ – 1 կգ
3. Կարագ – 50 գ
4. Շաքարավազ – 60 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Դեղձը լվանալ և շերտատել:

2. Ջեռոցը տաքացնել 190 աստիճան:

3. Կարագ հալեցնել, խառնել 1 ճ/գ շաքարավազի հետ: Ստացված խառնուրդը քսել խմորի կեսի վրա, փակել մնացած մասով և գրտնակել:

4. Խորանարդաձև կտրատել: Յուրաքանչյուրի վրա շրջանաձև շարել դեղձի շերտերը:

5. Լցնել մնացած շաքարավազը և զգուշորեն դնել յուղաթղթով պատված տապակի վրա:

6. Թխել 20 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս