Բաժիններ՝

Եթե ցանկանում եք համեղ սուրճ ըմպել, ապա պետք է պատրաստեք այս բաղադրատոմսով

Բաղադրիչներ

1. Անիսոն – 1 հատ
2. Հիլ – 4 հատիկ
3. Տապակած սրճահատիկներ – 2 ճ/գ
4. Դարչին – 1/2 թ/գ
5. Շաքարավազ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սուրճի հատիկները և համեմունքներն աղալ:

Կարդացեք նաև

2. Լցնել սրճեփի մեջ, լցնել եռացրած ջուր և մի քանի րոպե թողնել:

3. Այնուհետև խառնել շաքարավազի հետ և դնել ցածր կրակի վրա:

4. Եռացնել և լցնել բաժակների մեջ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս