Բաժիններ՝

Հրաշալի տորթ՝ ընտանեկան թեյախմության համար

Բաղադրիչներ

1. Կարագ – 250 գ
2. Դեղնուց – 3 հատ
3. Շաքարավազ – 1 բաժակ
4. Ալյուր – 3 բաժակ
5. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
6. Խտացրած կաթ – 2 բանկա

Պատրաստման եղանակը

1. Շաքարավազը և դեղնուցները հարել:

2. Ավելացնել կարագը, լավ խառնել:

3. Այնուհետև ավելացնել փխրեցուցիչը, ալյուրը և խմոր հունցել:

4. Յուղաթղթով պատված տապակի մեջ լցնել խմորը և թխել 15-20 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

5. Պատրաստի տորթի կորժը երեք մասի բաժանել և պատել խտացրած կաթով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս