Բաժիններ՝

Շքեղ նախաճաշ՝ ընդամենը 5 րոպեում

Բաղադրիչներ

1. Սպիտակ հաց – 12 կտոր
2. Պանիր – 60 գ
3. Ձու – 3 հատ
4. Թթվասեր – 3 ճ/գ
5. Յուղ՝ տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Պանիրը քերել:

Կարդացեք նաև

2. Պանիրը, ձուն և թթվասերը խառնել:

3. Հացը թաթախել պանրային սոուսի մեջ:

4. Տապակի մեջ յուղ լցնել, տաքացնել, հացի կտորները շարել մեջը:

5. Տապակել երկու կողմից և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս