Բաժիններ՝

Աղցան, որը պաշտում են իտալուհիները

Բաղադրիչներ

1. Պաստա ֆուզիլի
2. Ավոկադո
3. Մաղադանոս
4. Պարմեզան պանիր
5. Չորացրած լոլիկ
6. Բալզամիկ քացախ

Պատրաստման եղանակը

1. Պաստան եփել, կտրատել և ավելացնել ֆուզիլիին ավոկադոն, մաղադանոսը և մանր քերած պարմեզան պանիրը:

2. Մատուցել՝ աղցանին ավելացնելով չորացրած լոլիկներ և բալզամիկ քացախ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս