Բաժիններ՝

Հավով և սնկով աղցան՝ տոնական սեղանի համար

Բաղադրիչներ

1. Հավի կրծքամիս – 500 գ

2. Սոխ – 4 հատ

3. Ձու – 6 հատ

Կարդացեք նաև

4. Մարինացված սունկ (շամպինիոն) – 1 բանկա

5. Կարտոֆիլ – 2 հատ

6. Պանիր – 250 գ

7. Կտրատած արքայախնձոր – 1 բանկա

8. Մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

Հավի խաշած միսը խորանարդաձև կտրատել: Սոխը կտրատել և մարինացնել 1/3 ճ/գ շաքարավազի և նույնքան քացախի մեջ: Պանիրը և ձուն անցկացնել քերիչով: Սունկը կտրատել, կարտոֆիլը խաշել:

Աղցանը շարել շերտերով.

1-ին շերտ – սոխ

2-րդ շերտ – հավ

3-րդ շերտ – կարտոֆիլ

4-րդ շերտ – շամպինիոն

5-րդ շերտ – արքայախնձոր

6-րդ շերտ – ձու

7-րդ շերտ – պանիր

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

 

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս