Բաժիններ՝

Այս բաղադրատոմսից հետո պաստան կդառնա ձեր սիրելի ուտեստը

Բաղադրիչներ

1. Պաստա – 350 գ

2. Սաղմոնի փափկամիս – 450 գ

3. Կարագ – 4 ճ/գ

Կարդացեք նաև

4. Պրաս – 2 ցողուն

5. Սխտոր – 1 պճեղ

6. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Պաստան խաշել:

2. Այդ ընթացքում ձկան փափկամիսը համեմել աղով և պղպեղով, 4-6 րոպե տապակել 2 ճ/գ կարագով: Վերցնել կրակից, կտրատել սաղմոնը:

3. Տապակի մեջ ավելացնել կտրատված պրասը և տապակել 4-6 րոպե:

4. Պաստան խառնել սաղմոնի, պրասի, մնացած կարագի հետ, ավելացնել սխտորը և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս