Սովորում ենք պատրաստել իսկական «Կարբոնարա» սոուս
Բաղադրիչներ
1. Ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ
2. Սխտոր – 2 պճեղ
3. Սերուցք – 250 մլ
4. Դեղնուց – 4 հատ
5. Պարմեզան պանիր – 80 գ
6. Խոզապուխտ
Պատրաստման եղանակը
1. Ձիթայուղը տաքացնել, տապակել սխտորը և մանր կտրատված խոզապուխտը:
2. Սերուցքը հարել սպիտակուցների հետ և լցնել խոզապուխտի վրա:
3. Տաքացնել թույլ կրակի վրա, անընդհատ խառնել, այնուհետև ավելացնել պարմեզան պանիրը և համեմունքներ:
4. Անմիջապես մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը