Բաժիններ՝

Հավի նուրբ թևիկներ՝ կարտոֆիլով

Բաղադրիչներ

1. Հավի թևիկներ – 800 գ
2. Կարտոֆիլ – 500 գ

Մարինադի համար՝

1. Մայոնեզ – 1 ճ/գ
2. Մանանեխ – 0.5 թ/գ
3. Սոյայի սոուս – 1 թ/գ
4. Աղ, սև պղպեղ
5. Սխտոր
6. Քարրի

Կարդացեք նաև

Պատրաստման եղանակը

1. Մարինադի համար խառնել բոլոր բաղադրիչները:

2. Հավի թևիկները և կարտոֆիլը լցնել մարինադի մեջ և 3 ժամ մարինացնել:

3. Լցնել տապակի մեջ և 40 րոպե եփել 220 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս