Հավի նուրբ թևիկներ՝ կարտոֆիլով
Բաղադրիչներ
1. Հավի թևիկներ – 800 գ
2. Կարտոֆիլ – 500 գ
Մարինադի համար՝
1. Մայոնեզ – 1 ճ/գ
2. Մանանեխ – 0.5 թ/գ
3. Սոյայի սոուս – 1 թ/գ
4. Աղ, սև պղպեղ
5. Սխտոր
6. Քարրի
Պատրաստման եղանակը
1. Մարինադի համար խառնել բոլոր բաղադրիչները:
2. Հավի թևիկները և կարտոֆիլը լցնել մարինադի մեջ և 3 ժամ մարինացնել:
3. Լցնել տապակի մեջ և 40 րոպե եփել 220 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը