Բաժիններ՝

Սուպեր-պիցցա. բաղադրատոմս՝ ուղիղ Իտալիայից

Բաղադրիչներ

1. Տաք ջուր – 2/3 բաժակ
2. Ձիթապտղի յուղ – 1 ճ/գ
3. Շաքարավազ – 1 թ/գ
4. Աղ – 0.5 թ/գ
5. Չոր խմորիչ – 6.5 գ
6. Ալյուր – 2-2.5 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Ջուրը խառնել ձիթայուղի հետ:

Կարդացեք նաև

2. Ալյուրը խառնել խմորիչի, շաքարավազի և աղի հետ:

3. Ալյուրին ավելացնել ձիթապտղով ջուրը:

4. Փափուկ խմոր հունցել: Խմորը կես ժամ դնել տաք վայրում:

5. Խմորն այնուհետև երկու մասի բաժանել և գրտնակել: Խմորի վրա միջուկ ավելացնել:

6. Թխել բարձր ջերմաստիճանում 10 րոպե:

7. Պանիրն ավելացնել, երբ պիցցան գրեթե պատրաստ լինի:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս