
Վրացական լավագույն նախուտեստը. պարզ և համեղ

Բաղադրիչներ
1. Սպանախ
2. Ընկույզ – մի բուռ
3. Համեմ – 1 փունջ
4. Խմելի-սունելի (համեմունք) – 2-3 թ/գ
5. Գինու քացախ – 1-2 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Սպանախը լվանալ, եփել 2-3 րոպե:
2. Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով:
3. Ստացված զանգվածից գնդիկներ ձևավորել, շարել ափսեի մեջ, 1-2 ժամ դնել սառնարանը:
4. Մատուցել բարակ չորահացերի հետ:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը