Բաժիններ՝

Վրացական լավագույն նախուտեստը. պարզ և համեղ

Բաղադրիչներ

1. Սպանախ

2. Ընկույզ – մի բուռ

3. Համեմ – 1 փունջ

4. Խմելի-սունելի (համեմունք) – 2-3 թ/գ

5. Գինու քացախ – 1-2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սպանախը լվանալ, եփել 2-3 րոպե:

2. Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով:

3. Ստացված զանգվածից գնդիկներ ձևավորել, շարել ափսեի մեջ, 1-2 ժամ դնել սառնարանը:

4. Մատուցել բարակ չորահացերի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս