Բաժիններ՝

Ջեռոցում պատրաստված կարտոֆիլ. խրթխրթան կեղևով, համեղ և անուշաբույր

Բաղադրիչներ

1. Կարտոֆիլ – 10 հատ
2. Սխտոր – 4 պճեղ
3. Սամիթ – 1 փունջ
4. Կարագ – 50 գ
5. Արևածաղկի ձեթ – 40 մլ
6. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարտոֆիլները լվանալ, կեղևի վրա խաչաձև կտրվածք անել և եփել, մինչև կիսապատրաստ լինելը:

Կարդացեք նաև

2. Կարտոֆիլները մի փոքր սառեցնել:

3. Յուղաթղթով պատված տապակի մեջ շարել արևածաղկի ձեթով պատված կարտոֆիլները:

4. Եփել 25 րոպե, 180 աստիճան ջեռոցում:

5. Սխտորը ճզմել և խառնել փափուկ կարագի հետ, ավելացնել կտրատված սամիթը:

6. Կարտոֆիլները հանել ջեռոցից և յուրաքանչյուրի կենտրոնում սխտորային զանգվածից լցնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս