Բաժիններ՝

Տնական հալվա. լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Արևածաղկի սերմեր – 1 բաժակ
2. Չամիչ – 3/4 բաժակ
3. Արևածաղկի չզտված ձեթ – 2/3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Արևածաղկի սերմերը մանրացնել բլենդերով: Որքան մանր լինեն սերմերը, այնքան հալվան համեղ կլինի:

Կարդացեք նաև

2. Սերմերին ավելացնել չամիչը, շարունակել հարել: Այնուհետև լցնել ձեթը, խառնել:

3. Ստացված զանգվածից ձեռքերով գնդիկներ ձևավորել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս