Ֆրանսիական սենդվիչներ. ոչ վնասակար և շատ համեղ
Բաղադրիչներ
1. Հաց – 8 կտոր
2. Կարամելացված սոխ
3. Պինդ պանիր – 90 գ
4. Ուրց – 1 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Տապակի մեջ տեղավորել հացի 4 կտոր, դնել ցածր կրակի վրա:
2. Յուրաքանչյուր կտորի վրա հավասարաչափ սոխ և պանիր դնել: Սենդվիչների վրա ուրց շաղ տալ:
3. Տաքացնել ցածր կրակի վրա, մինչև հացերը չորանան: Սենդիչները ծածկել հացի մնացած կտորներով:
4. Շրջել սենդվիչները և տաքացնել, մինչև պանիրը հալվի և հացը չորանա: Մատուցել անմիջապես:
Bon appétit!
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը