Բաժիններ՝

Ֆրանսիական սենդվիչներ. ոչ վնասակար և շատ համեղ

Բաղադրիչներ

1. Հաց – 8 կտոր
2. Կարամելացված սոխ
3. Պինդ պանիր – 90 գ
4. Ուրց – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Տապակի մեջ տեղավորել հացի 4 կտոր, դնել ցածր կրակի վրա:

Կարդացեք նաև

2. Յուրաքանչյուր կտորի վրա հավասարաչափ սոխ և պանիր դնել: Սենդվիչների վրա ուրց շաղ տալ:

3. Տաքացնել ցածր կրակի վրա, մինչև հացերը չորանան: Սենդիչները ծածկել հացի մնացած կտորներով:

4. Շրջել սենդվիչները և տաքացնել, մինչև պանիրը հալվի և հացը չորանա: Մատուցել անմիջապես:

Bon appétit!

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս